Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search
black-jungle-marmer

Materiaal in de Spotlight: Black Jungle marmer

Vandaag hebben wij weer een mooi “Materiaal in de Spotlight” staan, het is weer even geleden, maar we zitten weer boordevol inspiratie met mooie materialen.  Marmer is weer helemaal hip en wordt enorm veel toegepast. Populaire kleuren zijn wit, groen en blauw. Vandaag kiezen we opnieuw voor een blauwe marmersoort, deze wilden we jullie niet onthouden: Black Jungle Marmer. 

Black Jungle Marmer is afkomstig uit de groeves in China, het materiaal heeft een bijzonder aanzicht. Een zwarte basiskleur, afgewisseld met witte vegen en anders, afgewisseld met bruine en oranje anders.

Black Jungle is een marmersoort, die alleen binnen toegepast kan worden. Het materiaal is bijzonder populair als interieur afwerking. Denk hierbij aan een tafelblad op barbekleding.

Let op, deze afbeelding is slechts een indicatie van hoe het materiaal eruit kan zien, daar het een natuurproduct is, zal iedere plaat anders zijn.

Anderen bekeken ook:

Copacabana | Blue Solare Marmer | Grigio Carnico marmer 

Ons team helpt u graag verder met het vinden van uw droommateriaal. Wij zijn fysiek bereikbaar in onze showroom, maar ook online kunnen wij u van dienst zijn. 

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie