Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search
tempory-brown-marmer

Materiaal in de Spotlight: Tempory Brown marmer

Vandaag hebben wij weer een mooi “Materiaal in de Spotlight” staan.  Marmer is enorm populair geworden, de populairste kleuren op dit moment zijn blauw, groen en wit. Toch merken wij ook steeds meer vraag naar bruine kleuren, dit omdat dit gemakkelijk te combineren is in vele huizen. Vandaag stellen we dan ook Tempory Brown marmer aan je voor!

Tempory Brown Marmer is een marmersoort die wordt gewonnen in de groeves in China. Uit de groeves komen schitterende platen marmer, deze hebben een bruine/zwarte basiskleur met daardoor heenlopend witte aders. Deze marmersoort is ook goed geschikt voor open boek projecten.

Tempory Brown Marmer is een betaalbare marmersoort, die alleen binnen toegepast kan worden. Het materiaal is geschikt voor bijvoorbeeld vensterbanken, muurbekleding of tafelbladen.

Let op, deze afbeelding is slechts een indicatie van hoe het materiaal eruit kan zien, daar het een natuurproduct is, zal iedere plaat anders zijn.

Anderen bekeken ook:

Port Laurent MarmerEmperador Dark MarmerPietra grey Marmer 

Ons team helpt u graag verder met het vinden van uw droommateriaal. Wij zijn fysiek bereikbaar in onze showroom, maar ook online kunnen wij u van dienst zijn. 

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie