Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search

Design eettafel – unieke tafelbladen

Bent u op zoek naar een design eettafel, denk dan eens aan een luxe natuursteen tafel. Een mooi marmer tafelblad en rvs onderstel kunnen de eyecatcher van uw woonkamer worden.  In deze blog zetten wij voor u 4 prachtige materialen voor in uw design eettafel. De materialen zijn een prachtige toevoeging voor uw eettafel. 
new-portoro-marmer
New Portoro

Deze zeer exclusieve marmersoort heeft een zwarte basiskleur met goudkleurige aders. Dit materiaal is bij uitstek geschikt voor uw design eettafel. Dit materiaal is beschikbaar in een plaatdikte van 3cm. Let op het betreft een exclusief materiaal.

 

salomé-marmer
Salome

Deze prachtige Turkse marmersoort kent een grijze/rode kleur met lichte aders. Deze marmersoort kan worden toegepast als natuursteen eettafelblad.

 

vert-aver-marmer
Vert Aver

Een werkelijke parel in de groenkleurige marmersoorten. Vert Aver marmer kent een groene/zwarte basisstructuur met witte aders. Het materiaal is voornamelijk populair als blad voor een design eettafel

 

emperador-dark-marmer
Emperador Dark

Een heerlijk kleurige marmersoort die bijzonder populair is als materiaal voor tafelbladen. Het materiaal kent een luxe, exclusieve uitstraling met zijn bruin/goudkleurige gloed.

 

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie