Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search
banner-woonmaand

Oktober Woonmaand

Tijdens de woonmaand in oktober profiteer je van extra kortingen op alles wat met wonen te maken heeft. Dat is wel zo leuk! Een goede tijd dus om dan je huis een upgrade te geven met een leuke bijzettafel of unieke woonaccessoires. Zo maak je je huis klaar voor het najaar tijdens de woonmaand. Wil je wat inspiratie opdoen met de laatste trends? Bekijk dan onze uitgebreide website en wie weet shop je ze met korting tijdens de woonmaand.

Oktober is de woonmaand

Ben je van plan om je interieur aan te pakken? Tijdens de woonmaand in oktober van Wagemaker Marmer & Graniet staat alles in het teken van wonen. 

Producten voor alle ruimtes in huis worden uitgelicht, de laatste trends worden gedeeld en niet te vergeten kun je woonproducten scoren met hoge korting. Zorg ervoor dat je heerlijk kunt relaxen in de woonkamer met een nieuwe salontafel of kunt koken met je kookboek op een unieke boekenstandaard. Maak mooie herinneringen aan een moderne eettafel en zit comfortabel op zachte eetkamerstoelen in de eetkamer. Of zorg ervoor dat je fijn thuis kunt werken in de werkkamer met een stoer bureau! Zo maak jij je klaar voor de donkere dagen. 

Op de hoogte blijven van alle tips & adviezen, trends én kortingen? Volg ons dan op onze Facebook of Instagram account en blijf volledig op de hoogte. 

Extra openingstijden

Naast onze gebruikelijke openingstijden zijn wij in oktober iedere zaterdag geopend van 08.00 t/m 14.00 uur. De koffie staat dan voor je klaar en voor de kinderen staat er een springkussen. Tot dan!

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie