Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search
dekton-strato-betonlook-aanrechtblad

Aanrechtblad met betonlook

Met de enorm populaire industriële inrichting, is ook de vraag naar een betonnen aanrechtblad, groter dan ooit tevoren. Ondanks dat de uitstraling van een beton keukenblad geweldig is, hanger er ook diverse nadelen aan een betonnen aanrechtblad. Of de nadelen opwegen tegen de uitstraling, die keuze is aan u. Maar graag laten wij u kennis maken met een betonlook aanrechtblad, wel de uitstraling en niet de nadelen. Dat noemen wij pas een goede oplossing. 

Beton keukenblad

“Ja, maar het ziet er zo gaaf uit” ; dat is wat wij veelal horen als mensen navraag doen naar een betonnen aanrechtblad, daar zijn wij het ook absoluut mee eens. Maar er hangen nou eenmaal wat grote nadelen aan het gebruik van beton in de keuken. In tegenstelling tot graniet, is beton wel vlekgevoelig en heeft het nogal wat onderhoud nodig. Alhoewel beton een hard materiaal is, is het niet zo dicht van structuur als natuursteen of composiet. Je moet dus zeker een snijplank gebruiken bij het bereiden van voedsel om krassen te voorkomen.

Betonlook aanrechtblad

Wilt u toch een betonlook keukenblad, dan hebben wij daar voldoende alternatieven voor. Wij zijn ook leverancier van Cosentino, zij leveren materialen met prachtige betonlook structuur maar bieden niet de nadelen van gevoeligheid voor zuren en onderhoudsproblemen. Mede dankzij zijn voordelen is een Dekton of  Silestone aanrechtblad de laatste jaren enorm populair geworden. Met het materiaal Dekton is een betonlook keukenblad zeer zeker nog mogelijk. Zo hebben zij bijvoorbeeld de kleur Strato, wat nauwelijks te onderscheiden is van het echte beton.

Wil jij betonlook keukenblad?

Kom langs en wij laten je de mogelijkheden zien voor een echt betonlook keukenblad. Daarnaast kunnen wij u goed uitleggen wat er allemaal mogelijk is en waar u op moet letten. Wij kunnen u het materiaal laten zien en voelen!

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie