Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search
keukenblad-marmerlook

Keukenblad met Marmer look!

Meer dan ooit tevoren zijn onze klanten op zoek naar een mooi marmer keukenblad met de geweldige ader structuur. Marmer is helemaal terug van weggeweest en dat kunnen we ook zien aan de grote hoeveelheid aan marmerlook producten. Een marmer look keukenblad is eveneens geliefder dan ooit!

Marmer keukenblad

Een echt marmer keukenblad is iets wat wij helaas veelal al afraden. Marmer is gevoelig voor zuren, zeker een keukenblad komt nogal eens in aanraking met zuren. Denk hier bijvoorbeeld aan sinaasappelsap wat u kunt morsen tijdens het persen op het keukenblad, of bijvoorbeeld het morsen van wijn. Een marmer aanrechtblad kan hierdoor beschadigd raken.

Maar de oplossing.. een Marmer look keukenblad

Wilt u toch een keukenblad met een marmer look, dan hebben wij daar voldoende alternatieven voor. Wij zijn leverancier van Cosentino, zij leveren materialen met prachtige marmer look structuur maar bieden niet de nadelen van gevoeligheid voor zuren. Mede dankzij zijn voordelen, is een Dekton of  Silestone aanrechtblad de laatste jaren enorm populair geworden. Met het materiaal Silestone is een marmerlook keukenblad zeer zeker nog mogelijk. Zo hebben zij bijvoorbeeld de kleur Marquina, wat nauwelijks te onderscheiden is van het echte marmer.   

Nieuw! Marazzi keramiek marmerlook aanrechtbladen

Ons assortiment is sinds kort uitgebreid met Marazzi Keramiek. Marazzi beschikt over een aantal prachtige marmerlook platen, deze zijn bij uitstek te gebruiken als keukenblad. Met een keramiek keukenblad beschikt u over de mogelijkheid te kiezen voor een marmerlook keukenblad zonder dat het van het echt te onderscheiden is.

Wil jij een marmer look keukenblad?

Kom langs en wij laten je de mogelijkheden zien voor een echt marmer look keukenblad. Daarnaast kunnen wij u goed uitleggen wat er allemaal mogelijk is en waar u op moet letten. Wij kunnen u het materiaal laten zien en voelen

 
keuken-marmerlook-marquina
keukenblad-marmerlook
keukenblad-marmerlook
keramiek-marmerlook-keukenblad

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie