Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search
natuursteen-aanrechtblad-graniet-leather-look

Graniet leather look

Wat is leatherlook graniet?

Leather look is een speciale afwerking die toegepast wordt bij natuursteen, zodat het oppervlakte een uitstraling krijgt die lijkt op leer. Vandaar de naam Leatherlook. Een andere veelgekozen afwerking voor graniet is gebrand en geborsteld, deze afwerking lijkt op Leatherlook, maar het oppervlak krijgt iets meer reliëf. 

Hoe wordt Leatherlook gecreëerd?

Leather Look is een afwerking die toegepast kan worden op graniet. Bij deze afwerking wordt het granietblad behandeld met een diverse borstels van grof naar fijn om zo de leather look te creëren.

Waar wordt deze afwerking vaak voor gebruikt?

Graniet leather look is een enorme populaire afwerking bij Zwart Graniet en Steel Grey Graniet. De afwerking wordt voornamelijk toegepast bij producten voor het interieur. Denk hierbij aan granieten vensterbanken en aanrechtbladen, maar bijvoorbeeld ook bij een wastafel.

Wagemaker Marmer & Graniet levert zowel een aanrechtbladen in Zwart, Black Vermont en Steel Grey Graniet met deze afwerking. De genoemde materialen zijn ook leverbaar in een gepolijste, dus glanzende afwerking of met de afwerking gezoet (mat).

 

Detailfoto van het Black Vermont granieten keukenblad

Ons team helpt u graag verder met het vinden van uw droommateriaal. Wij zijn fysiek bereikbaar in onze showroom, maar ook online kunnen wij u van dienst zijn. 

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie