Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search
zijaanzicht-keukenblad-port-laurent

Keukenblad vervangen

Heb je net een nieuw huis gekocht? En is de keuken niet helemaal naar je zin? Of ben je toe aan wat nieuws? Of ben je op zoek naar een nieuw keukenblad voor een ikea keuken? Denk eens aan het vervangen van je keukenblad. Een nieuw keukenblad kan je keuken een geheel nieuwe look geven, bovendien is het voordeliger dan het aanschaffen van een nieuwe keuken.

Een unieke blikvanger in uw keuken

Een luxe keukenblad, tegen een betaalbare prijs?
Je keuken een andere of nieuwe uitstraling geven, kan gemakkelijk met een natuurstenen keukenblad. Graniet is bij uitstek geschikt als materiaal voor een keukenblad. Ieder stukje graniet heeft zijn eigen uiterlijk, dat maakt ieder granieten keukenblad uniek. Afhankelijk van de granietsoort waar je voor kiest, is het mogelijk je keukenblad tegen een betaalbare prijs te vervangen.

Wat kost een keukenblad vervangen?

Regelmatig krijgen wij de vraag wat is prijs van het vervangen van keukenblad, helaas is hier is geen eenduidig antwoord op te geven. De kosten van het vervangen van je keukenblad voor een natuursteen keukenblad is afhankelijk van het vervangend materiaal waar je voor kiest. Daarnaast zijn de afmetingen, zoals dikte, en afwerking van belang. Kies er in ieder geval voor om het blad aan te schaffen bij de natuursteen expert, dit scheelt vaak vele euro’s!

Enkele tips bij het vervangen van je keukenblad:

Bij het vervangen van je keukenblad moet je rekening houden met de hygiëne, bestendigheid, kwetsbaarheid en beschadigingen van je nieuwe blad. Denk ook goed na over deze punten als je het materiaal uitzoekt voor je nieuwe keukenblad. Een aanrechtblad wordt intensief gebruikt en je wilt waarschijnlijk dat het blad de komende jaren meegaat. Voorkom daarom dat je bezuinigd om de verkeerde dingen. Maak een keuze die bij je past, want het keukenblad kan een echte blikvanger zijn in jouw keuken.

Weet je al precies wat je wilt? Kies jij ervoor je keukenblad te vervangen door een natuursteen aanrechtblad? Wij helpen meer dan regelmatig onze klanten met het vervangen van keukenblad. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan direct een offerte aan voor een nieuw keukenblad. Wil je eerst zien wat de mogelijkheden qua materialen zijn? Kom dan eens vrijblijvend bij ons langs.

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie