Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search
ajax-marmer

Materiaal in de Spotlight: Ajax marmer

Vandaag hebben wij weer een mooi “Materiaal in de Spotlight” staan. Er is namelijk zoveel moois aan materialen, die lang niet allemaal bekend zijn. Opnieuw kiezen we voor een witte marmersoort, de naam is niet alleen gekoppeld aan de befaamde voetbalclub uit Amsterdamnet als de voetbalclub behoort het materiaal tot de top van Europa. We hebben het als vanzelfsprekend over Ajax Marmer.

Ajax marmer behoort tot de witte marmersoorten. Ajax marmer heeft een witte basiskeur met grote aderpatronen in verschillende kleuren, namelijk grijs, blauw en koffie bruin. Ajax marmer is in de loop van de jaren een schaarser product geworden. Het materiaal wordt veel gebruikt voor open boek projecten.

Ajax Marmer is een marmersoort die veel mogelijkheden kent, het materiaal is bij uitstek geschikt om zowel binnen als buiten toegepast te worden. Toch adviseren wij alleen binnen gebruikt, het materiaal is populair voor in de badkamer, denk hierbij aan muurbekleding.

Let op, deze afbeelding is slechts een indicatie van hoe het materiaal eruit kan zien, daar het een natuurproduct is, zal iedere plaat anders zijn.

Anderen bekeken ook:

Volakas Marmer | Kyknos White Marmer | Panda White Marmer | Thassos Golden Radix

Ons team helpt u graag verder met het vinden van uw droommateriaal. Wij zijn fysiek bereikbaar in onze showroom, maar ook online kunnen wij u van dienst zijn. 

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie