Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search
black-wood-marmer

Materiaal in de Spotlight: Black wood marmer

Er zijn zoveel mooie minder bekende materialen, waar we u graag mee willen laten kennis maken. Het “Materiaal in de Spotlight” voor vandaag is Black Wood marmer. Voor veel mensen is dit nog een onbekende steensoort. Vandaag kunnen jullie lezen waar dit materiaal vooral voor wordt gebruikt.

Black Wood Marmer is een waar spektakel, het gestroomlijnde materiaal is als het ware een golf van de kleuren, grijs, blauw, bruin en zwart. Iedere plaat heeft zijn eigen golfbeweging en kleurenpallet, dat maakt dit materiaal bijzonder uniek. Deze bijzonder marmersoort wordt gewonnen in de groeves van China.

Het is zonde dat dit materiaal nog vrij onbekend is in Nederland. Het materiaal is bij uitstek geschikt als bekleding van uw interieur. Denk hierbij eens aan bekleding van muren in de woonkamer bij de haard of als een eyecatcher als tafelblad. De mogelijkheden zijn eigenlijk eindeloos.

Bovenstaande foto is een foto van de plaat die wij beschikbaar hebben.

Let op, deze afbeelding is slechts een indicatie van hoe het materiaal eruit kan zien, daar het een natuurproduct is, zal iedere plaat anders zijn.

Anderen bekeken ook:

Tempory Brown Marmer | Bronze F Marmer  | Port Laurent Marmer

Ons team helpt u graag verder met het vinden van uw droommateriaal. Wij zijn fysiek bereikbaar in onze showroom, maar ook online kunnen wij u van dienst zijn. 

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie