Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search
bronze-fantasy-marmer

Materiaal in de Spotlight: Bronze F marmer

Vandaag hebben wij weer een nieuw spectaculair materiaal, in de standaard afwerking gepolijst is het al een bijzondere steensoort, maar als we kiezen voor een andere afwerking wordt het een prachtig uniek lijnenspel van een plaat. We hebben het vandaag over Bronze F marmer, oftewel Bronze Fantasy, and a fantasy it is!! 

Bronze Fantasy marmer is een spectaculair materiaal voor een groot oppervlakte, hier komen de aders goed over en geven een spectaculair subtiel aanzicht.  Het materiaal heeft een zwart/bruine achtergrond met daar door heen lopend witte, en bruin/oranje/rode aders, een uniek spektakel. In unieke gevallen, beschikbaar in open boek vorm. Het materiaal heeft een luxe uitstraling en is een toevoeging aan ieder interieur. Bronze F Marmer, een topper die u zou moeten zien!

Het materiaal is geschikt voor bijvoorbeeld vensterbanken, muurbekleding of tafelbladen, maar ook populair in badkamers ter muurbekleding of wastafelblad.

Let op, deze afbeelding is slechts een indicatie van hoe het materiaal eruit kan zien, daar het een natuurproduct is, zal iedere plaat anders zijn.

Anderen bekeken ook:

Tempory Brown Marmer | Royal Green Marmer | Ombra di Caravaggio marmer 

Ons team helpt u graag verder met het vinden van uw droommateriaal. Wij zijn fysiek bereikbaar in onze showroom, maar ook online kunnen wij u van dienst zijn. 

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie