Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search
blue-roma-marmer

Materiaal in de Spotlight: Blue Roma marmer

Vandaag hebben wij weer een mooi “Materiaal in de Spotlight” staan.  Is het een marmer of is het een kwartsiet? Een echte definitie is er niet, maar het behoort bij de groep Soft Kwartsiet. Het materiaal is helemaal hip en wordt enorm veel toegepast. Populaire kleuren zijn wit, groen en blauw. Vandaag kiezen we opnieuw voor een blauwe marmersoort, deze wilden we jullie niet onthouden: Blue Roma marmer, ook wel Breccia Romana genoemd. 

Blue Roma is afkomstig uit de groeves in Brazilië, het materiaal heeft een spectaculair aanzicht. Het materiaal heeft zowel de eigenschappen van een marmersoort als een kwartsietsoort. Sommige stukken zijn keihard, andere zijn vrij zacht. De steensoort heeft een blauwe basiskleur, met oranje/bruine aders.

Blue Roma is een zeer exclusieve materiaal, die alleen binnen toegepast kan worden. Het materiaal is bijzonder populair als barblad of tafelblad.

Let op, deze afbeelding is slechts een indicatie van hoe het materiaal eruit kan zien, daar het een natuurproduct is, zal iedere plaat anders zijn.

Anderen bekeken ook:

Port Laurent MarmerBlue Solare Marmer | Blue Jeans Marmer

Plaat Blue Roma marmer op voorraad

breccia-romana

Ons team helpt u graag verder met het vinden van uw droommateriaal. Wij zijn fysiek bereikbaar in onze showroom, maar ook online kunnen wij u van dienst zijn. 

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie