Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search
breccia-portoro-marmer

Materiaal in de Spotlight: Breccia Portoro

Vandaag in de Spotlight, een marmersoort met een exclusieve uitstraling. Al eerder hebben wij familie van deze plaat onder de aandacht gebracht. We kijken vandaag naar Breccia Portoro.

Onder het mom van “al het moois komt van ver” is dit materiaal geschikt, Breccia Portoro wordt gewonnen in de groeves van Australië. Het is een prachtige marmersoort die alleen geschikt is om binnen toegepast te worden. Deze marmersoort heeft een zwarte basiskleur, met daar doorheen lopend goude en bruine aders met een schitterend uitstraling.

Deze marmersoort, die alleen binnen toegepast kan worden, is geschikt voor bijvoorbeeld vensterbanken, muurbekleding of tafelbladen. Tegenwoordig zien we dit materiaal ook veel terug in wastafelbladen.

Let op, deze afbeelding is slechts een indicatie van hoe het materiaal eruit kan zien, daar het een natuurproduct is, zal iedere plaat anders zijn.

Anderen bekeken ook:

Port Laurent Marmer |  New Portoro Marmer | Emperador Dark Marmer |

Ons team helpt u graag verder met het vinden van uw droommateriaal. Wij zijn fysiek bereikbaar in onze showroom, maar ook online kunnen wij u van dienst zijn. 

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie