Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search
chocolate-brown-marmer

Materiaal in de Spotlight: Chocolate Brown Marmer

Bruin blijft een warme kleur, populair in de interieur, daarnaast is het kleur waar enorme vraag naar is. Vandaag hebben wij weer een mooi “Materiaal in de Spotlight” staan, vandaag in de Spotlight: Chocolate Brown Marmer.

Chocolate Brown marmer is een bijzonder materiaal, het materiaal is afkomstig uit 1 van de groeves in China. Deze parel heeft een bijzondere kleurstelling, Warme bruine basiskleur, met witte aders en hier en daar een bruine veeg.

Deze marmersoort is uniek, kan binnen toegepast worden. Het materiaal is bijzonder populair als interieur afwerking. Het betreft een exclusieve marmersoort, die gebruikt wordt in bijzondere interieurprojecten, denk hierbij aan barbekleding of een tafelblad.

Let op, deze afbeelding is slechts een indicatie van hoe het materiaal eruit kan zien, daar het een natuurproduct is, zal iedere plaat anders zijn.

Anderen bekeken ook:

Tempory Brown Marmer | Bronze F Marmer  | Port Laurent Marmer

Ons team helpt u graag verder met het vinden van uw droommateriaal. Wij zijn fysiek bereikbaar in onze showroom, maar ook online kunnen wij u van dienst zijn. 

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie