Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search
bronze-amani-marmer

Materiaal in de Spotlight: Bronze Amani

Dat de wereld zoveel mooie verschillende materiaalsoorten te bieden heeft, hebben wij je al eerder laten zien. Vandaag hebben we weer een schitterende parel van een materiaal, namelijk BRONZE AMANI.

Evenals het materiaal, Tempory Brown Marmer, is Bronze Amani, een marmersoort die wordt gewonnen in de groeves in China. Uit de groeves in China komen mooie marmerplaten met een licht bruine basiskleur, met daar doorheen lopend witte aders afgewisseld met klein beetje grijs. Het materiaal heeft een luxe uitstraling en is een toevoeging aan ieder interieur, maar dit materiaal is ook geschikt om deel buiten geplaatst te worden.

Het materiaal is geschikt voor bijvoorbeeld vensterbanken, muurbekleding of tafelbladen, maar ook populair in badkamers ter muurbekleding of wastafelblad.

Let op, deze afbeelding is slechts een indicatie van hoe het materiaal eruit kan zien, daar het een natuurproduct is, zal iedere plaat anders zijn.

Anderen bekeken ook:

Tempory Brown Marmer | Royal Green Marmer | Ombra di Caravaggio marmer 

Ons team helpt u graag verder met het vinden van uw droommateriaal. Wij zijn fysiek bereikbaar in onze showroom, maar ook online kunnen wij u van dienst zijn. 

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie